Mine priser

Mitt mål er å tilby deg som kunde god kvalitet på web tjenestene, god kundeservice, greie priser og jeg har deg i fokus. Jeg vil ofte starte med å finne ut hva du som kunde har av behov, så gå gjennom hva du har av tjenester i dag, og hvor mye du betaler for dette. Har du tjenester som jeg regner som gode og billigere enn min tjeneste, anbefaler jeg deg å beholde disse. Har du tjenester som enten er dårligere eller mye dyrere, anbefaler jeg deg om å bytte, og tar ansvar for å avslutte kontrakter etc med andre. For enkelte kan du bare ved å kontakte meg, og la meg gå gjennom dine nettjenester, kunne spare tusenvis av kroner per år. Jeg har selv lagt meg på et prisnivå som er middels, men mener selv at du får mye igjen for pengene.

Jeg vurderer hvert prosjekt individuelt, men gir her en pekepinne på hva det vil koste å benytte seg av mine tjenester:

Hjemmesider

Prisene gjelder for sider laget med WordPress, mer avanserte sider eller sider som du ikke vil skal baseres på WordPress koster mer.

1-6 sider 4.500 kroner
7-10 sider 6.500 kroner
11 sider eller mer 8.500 kroner og oppover

For hjemmesider med mer enn 11 sider, ta kontakt for prisantydning.

Prisene forutsetter at jeg får tilsendt nødvendig informasjon om selskapet / personen, ønskelig inndeling av informasjonen, og eventuelle bilder. Jeg kan ta bilder til sidene, eller bruke av min egen bildesamling, men dette vil da koste ekstra ut i fra hvor mange bilder som skal tas, samt avstand, kjøring, tidsforbruk etc.

Webhotell

Jeg tilbyr både å registrere domene, opprette webhotell / epost etc. Jeg kan også tilby mer profesjonelle webhotell, med høy oppetid, backup løsninger etc. Jeg har muligheten til å ta meg av alt det praktiske, oppdateringer av serveren, hjemmesider etc om ønskelig.

Opprette domene 400 kroner + domene kostnaden.
Opprette avansert webhotell, klargjøring, overføring av sider, opprettelse av epost kontoer etc. 1.500 kroner

Priser per måned for webhotell

Prisene er inkludert mva, og betales forskuddsvis for 12 måneder om gangen. Oppsigelsesfristen er 14 dager før utløp av nåværende periode. Ved forsinket betaling stenges sidene ned etter fire uker. Det vil da koste 450 kroner for å åpne dem igjen, i tillegg til det opprinnelige beløpet.

Avansert webhotell

Gir deg tilnærmet 100% oppetid ved at sidene dine fordeles på tre servere på tre ulike lokasjoner. Du får utrolig mye for pengene med denne pakken.

Inkludert i pakken er:

  • Plass på hoved serveren – opptil 10 GB med plass.
  • 6 gratis oppdateringer av siden per år  – 200 kr per time, ink mva, for oppdateringer utover dette.
  • Backup tjenester av databaser, minst 1 gang per døgn, av sidene minst 2 gang per uke.
  • “Failover service” – går hoved serveren ned, ligger sidene dine på en backup server, og hverken du eller kundene vil merke noe særlig til nedetiden.
  • Garantert plass på en server uten høy belastning
  • E-post tjeneste utenfor hoved serveren – Office 365 – POP3 – IMAP4 og Outlook Web Access samt Activesync til Iphone/Android telefoner– 1 e-epost konto a 2 GB i grunnpakken.

Pris per år: 4.250 kroner for standard pakke.

(Trykk her for å se hva du får for pengene dine…)

SmartPhones301826-office-365-logo

Iphone/Android/smart telefon + full Exchange E-post

Jeg tilbyr i dag Microsoft Office 365 som epost system til alle mine kunder. Leverandøren av dette systemet gir deg mange muligheter for ditt epost oppsett.

Prisliste, kommer i tillegg til grunnprisen på 3750 kroner og er priser per år, per ekstra konto eller oppgradert konto.

Liten pakke (350 kr): 1 ekstra epost adresse med 2 GB lagringsplass. Outlook Webmail, POP3 støtte (for f.eks Outlook på pcen) samt Activesync for Iphone/Android telefoner. Har du flere ansatte du ønsker skal ha epost adresser, er dette den perfekte løsningen.

Medium pakke (650 kr): 1 ekstra epost adresse med 50 GB lagringsplass. Outlook Webmail, POP3 støtte, IMAP, og full synkronisering mellom alle enhetene dine som kan inkludere flere pcer (f.eks stasjonær og bærbar), telefoner og nettbrett.

Full pakke (750 kr): Inneholder alt Medium pakke har + 1.000 GB backup lagringsplass på nettet. Dette gir deg en veldig sikkerhet om du ikke har andre internett baserte backupløsninger, for om pcen din går i stykker, tyveri, brann, vannskade eller virus så ligger alle dine dokumenter, bilder og andre viktige filer trygt lagret på nett. Og kan lett lastes ned på den nye pcen.

Office 365 pakken på inntil 5 pcer (1.800 kr): Har du mange pcer du trenger Office pakken på, inkludert programmer som Word, Excel og Outlook (epost)?  Da kan denne pakken være noe for deg.  Pakken gir alle fordeler som Full pakke løsningen for 1 bruker (altså en epost konto), men i tillegg får du tilgang til den nyeste Office pakken (365) som du kan installere på inntil 5 pcer på samme tid. Det sparer deg for en større engangsinvestering i x antall Office lisenser.

Rådgivning

Jeg tilbyr rådgivning og gjennomgang av dine nåværende avtaler med webhotell, backup tjenester, reklamekataloger og ellers alle andre tjenester du betaler for på nett. Mitt mål vil alltid være at du som firma skal betale minst mulig, uten at det går utover kvaliteten.

Jeg tilbyr derfor rådgivning som ikke betyr at du må benytte deg av webtjenester hos meg, om de tjenestene du har i dag er bra nok, og prisen er bra. Jeg vil komme med en kort oppsummering, enten skriftlig eller personlig over hvilke avtaler du bør enten reforhandle eller si opp, og komme med forslag til hvor du kan spare penger, og hvordan.

Jeg kan også ta på meg oppgaven med å si opp kontrakter, bytte tjenester etc.

Av erfaring kan jeg nesten garantere deg at du kan spare opptil mange tusen kroner i år ved å la meg gå gjennom dine nåværende tjenester, og gi deg anbefalinger om billigere alternativer. Jeg vil ikke anbefale mine egne tjenester om jeg ikke mener at dette er til det beste for deg og ditt firma.


IT support – pc oppsett/fiksing etc

Jeg tilbyr også ulike variasjoner av pc support. Det være seg oppsett og klargjøring av nye pcer, formatering og opprydding av pcer som f.eks har fått virus eller på annen måte er ustabile, generell pc hjelp, oppsett av nettverk osv.

Jeg har 6 års erfaring som IT driftkonsulent i Widerøes Flyveselskap ASA, samt jeg har holdt på med data i de siste 20 årene. Jeg har generell høy pc kunnskap, og jobber raskt og effektivt.

Siden jeg aldri kan si hvor lang tid det vil ta å fikse en pc (siden det finnes hundrevis av typer, forskjell i alder, hastighet, alvorlighet graden av feilen etc) så vil jeg vurdere hvert enkelt tilfelle fra gang til gang. Jeg vil fort kunne gi deg et ca overslag på hva jeg regner med å bruke av tid.

Anbefaler kundene mine til å laste ned og installere Teamviewer via dette programmet kan jeg ta over skjermen og hjelpe deg over telefonen, og trolig uten å ta betalt, om det ikke er et større problem.

Timespris

Jeg tar 400 kroner per time (ink. mva) for alt arbeid som ikke jeg har fast pris på. Minimum betaler du for 30 minutter. Kjøring til og fra belastes ut i fra den totale tiden det tar å kjøre til og fra deg.

Timepris lørdager: 450 kroner, Timepris søndager 550 kroner.

Fast pris – gjennomgang

For en gjennomgang av dine avtaler, analyse og rapport, beregnet til max to timer med arbeid, tar jeg en fast pris på 850 kroner. Her vil jeg se om du har avtaler på gamle webhotell, epost tjenester, eller andre internett tjenester som det lønner seg å si opp. Jeg kan også gjøre denne jobben for deg, da for vanlig timepris.

Pris – oppmøte

Jeg tar 500 kroner (ink kjøring (ikke Kvelde/Hvarnes)) for oppmøte og for inntil 1 times arbeid. For arbeid utover 1 time tar jeg vanlig timepris.

Oppmøte lørdag: 600 kroner. Oppmøte søndag: 850 kroner.

Pris – Hjelp over telefonen / Teamviewer

Som de fleste kundene mine allerede vet, så pleier jeg ikke å ta betalt for hjelp over telefonen. Om kunden i tillegg installerer Teamviewer, så kan jeg fikse enkle problemer enda raskere. (se min kjekke guide til hvordan du installerer Teamviewer)

Men om problemet tar tid (type over 30 minutter) tar jeg betalt vanlig timesats etter 30 minutter og utover.

Comments are closed.